Moving people

Mobiliteitsproducent schenkt rolstoelen aan Georgië

Helmond – Movingpeople.net uit Helmond heeft tien nieuwe rolstoelen beschikbaar gesteld aan de Stichting Vrienden van Georgië. Zodra er passend vervoer is geregeld, zullen de stoelen richting Georgië gaan. De SVVG zal ze via haar contactpersonen ter plekke rechtstreeks overhandigen aan mensen die de rolstoelen bijzonder goed kunnen gebruiken. Ben Krooswijk, bestuurslid van de SVVG: “Dit is fantastisch. Gehandicapten zijn één van de meest kwetsbaren in de Georgische samenleving. Zij hebben dagelijks de meeste last van de situatie waar het land nog in verkeert. Ik weet zeker dat we hier tien mensen super gelukkig mee gaan maken.”

Movingpeople.net maakt innovatieve mobiliteitsproducten en voert onder meer complete rolstoel- en scooterprogramma’s voor ouderen en mindervaliden. Ruim 70.000 mensen maken er dagelijks gebruik van. Movinpeople.net verkoopt haar producten al bijna twintig jaar wereldwijd via eigen vestigingen in EssayswebBased Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Canada en Taiwan. Marketingmanager Arno Godding: “Als internationaal bedrijf gaan ons ook de noden buiten Nederland aan. Vandaar dat we blij zijn dat we via de SVVG deze prima rolstoelen kunnen schenken aan mensen voor wie dit soort mobiliteitsmiddelen onnoemelijk veel betekenen. Het zijn kwaliteitsproducten en we vinden het belangrijk dat zij op deze manier precies op de goede plaatsen komen.”

De Stichting Vrienden van Georgië zet zich in voor de ontwikkeling van kwetsbare groepen in Georgië. Projecten van de SVVG worden voor en met Georgiërs uitgevoerd, waarbij men inspeelt op de lokale cultuur en mentaliteit van de bevolking. In de afgelopen jaren is een groot netwerk opgebouwd in Georgië en Nederland, zodat de Stichting rechtstreeks hulp kan bieden.

Meer informatie:

Movingpeople.net Nederland BV
www.movingpeople.net
Arno Godding, marketingmanager

Stichting Vrienden van Georgië
www.svvg.nl
Ben Krooswijk, bestuurslid

Comments are closed.